Kabalafigurák

2010.12.07. 08:00 :: Kultstáb

Sokat gondolkodtunk azon, hogy nekünk milyen heppjeink vannak adás előtt, amiket annak érdekében csenderítünk le, hogy a műsor sikeres legyen. (Csenderíteni: készíteni, csinálni, elvégezni). Nos, ezek is olyan dolgok, amiket csak azok látnak, akik méltán nevezhetik magukat a Hotel Végtelen című kultműsor műsorvezetőinek, vagyis mi hárman; név szerint: Viora, Kálmán és Endzsi.
Mik ezek a kabalák? Endzsi az amerikai-foci-bajnokságokból ismerős szokásokat honosította meg magára nézve: ugyanabban a " természetesen mosatlan " zokniban hajlandó csak mikrofonhoz ülni, amit már 6 éve használ. Viora csuklószorítójáról volt már szó korábban, mint ahogy Kálmán testékszereit is említettük már a ruházkodásnál. De ne is ragadjunk le ezeknél a dolgoknál, sokkal inkább vegyük sorra a különböző kultikus mozdulatsorokat, amik biztosítják az adás gördülékeny menetét.
Van először is a haldokló galamb nevű akrobatikus rítus. Ez abból áll, hogy egymással szemben állva, felsőtesttel előredőlve, kezünket kicsit hátratartva legyezünk, mintha szárnyunk volna, miközben fülsiketítő,ordító-vinnyogó hangokat adunk ki, első rekedésig. Ezután jön a gömbimádás, aminek lényege egy felettünk lévő, képzeletbeli óriásgömb simogatása; ezt is egymással szemben állva követjük el. Levezetésként jön a féregtánc " ennek lényege, hogy a terasztól a stúdióig tartó 15 métert a földön kúszva, féreg- járással tesszük meg.
Ezek után a műsor csak sikeres lehet, és az utolsó percben történő bevonulásunk már a legszebb bokszmeccses díszbevonulásokat idézi; Tudjátok, biztosan láttátok már, ilyenkor a bokszoló elmélyülten közelít a ring felé, mögötte haladnak segítői, és magasba tartják az esetlegesen már megszerzett világbajnoki övét. Nálunk is hasonlóképpen kell elképzelni ezt, csak öv helyett az eddig kapott (általatok küldött) sms-eket tartjuk magasba, miközben elszánt arccal bevonulunk a stúdióba.
Alkalmazunk kabalafigurát is, aki beöltözik a műsor jelképének, egy óriás erszényes-ördögnek (Sarcophilus harrisii), és ezzel hergeli a többi műsorvezetőt. Mindezek a dolgok eleddig háttérben maradtak, most már erről is

Szólj hozzá!

Címkék: életünk napjai kabalafigurák

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr152303834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása