A divat mondja meg

2010.10.12. 08:00 :: Kultstáb

Most, hogy kicsit hűvösebbek a nappalok és éjszakák, egészen másképpen telnek életünk napjai, mint nyáron, a szakadt farmer/póló kombós napokon. Hogy mást ne említsek, jobban felöltözünk, ugyebár.

- Mérlényegesez?

Köszönöm, már vártam a kérdést. Nem lényeges, de próbálom érzékeltetni, hogy amit a kedves hallgatók/nézők a webkamerán látnak, nem mindig azt az állapotot tükrözi, ahogyan mi a stúdióba érkezünk, ruhailag. Ez egy teljesen természetes folyamatba illeszkedik bele, hiszen az ember nem ugyanabban a ruhában fürdik, mint amiben az akadémián tart előadást. Azt szögezzük le az elején, hogy sokan közületek jól sejtik, csak a felsőtestünket fedjük ruhával; alulra ugyan, minek is vennénk fel bármit, ha nem látszik a kamerában? Kivételt képeznek természetesen azok az esetek, amikor tudjuk, hogy lesznek látogatóink, vagy esetleg az előző műsor még tart, és látjuk, hogy vannak vendégek. Ilyenkor az ősi rádiós szuszpenzorokat felcsatoljuk, nekünk tudod ez az öltönyünk.
Voltak kísérletezős periódusaink is, talán észrevehették a szemfülesebbek, hogy egy-két alkalommal levetettük magunkról az összes ruhát, és az úgynevezett ruhafestési eljárással előztük meg a meztelenség miatt bizonyosan kirobbanni készülő skandalumot. Vagyis, anyaszült meztelenek voltunk ugyan, de testünkre nadrágot, pólót, szemüveget festettünk; ezzel a módszerrel az a gond, hogy igen időigényes foglalatosság, a nettó jelenérték-számítás ruházkodás területére történő átültetésével könnyedén kiszámítható, hogy az így szerzett kényelemért fizetett energia túl nagy ár a végeredményhez képest.
Otthon, az albérletben egymás iránti tiszteletlenségnek vennénk a fentebb vázolt módszereket, ezért öltönyben és nagyestélyiben grasszálunk az előszoba és a konyha közötti távolság megtételekor is.
Külön megemlítendő az adás közben viselt kiegészítőink garmadája. Viora csuklószorítója és karperece mindenki számára látható, kifejezetten adáskörülményekhez fejlesztett valami, de például MG úszósapkája okán sokan hiszik azt, hogy valójában ő kopasz, holott dús haját csak így rejti el a köz elől. Kálmán testékszerei egyedi alkotások, a vas és acél országából, a vadregényes Szaúd-Arábiából importálja őket.
De ezt abbahagyom, mert nem az akadémián vagyok, most ti jöttök. Ki miben hallgat minket?

Szólj hozzá!

Címkék: divat életünk napjai

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr162303830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása