Életünk napjai 3 - A lakás

2010.09.07. 08:00 :: Kultstáb


Sokszori unszolásra és azért is, hogy lássátok, milyen körülmények közt élünk mi így hárman egy kupacban, rövid leírást kaptok a mi házunkról.

Az előszoba


Hagyományos értelemben vett előszoba nincs, ez egyértelmű. A teljes demokrácia jegyében élünk, így az előszoba sem kap pejoratív jelzőt, ugyanúgy része a kéglinek - tehát lakható. Pont annyira, mint a többi helység, csak kevesebb magánjellegű esemény történik benne. Az előszobában találhatók azok a ruhák, amiket általában felsőruházatként hordunk. Kálmán cuccai gyakorlatilag egy nagy fekete gomolyagot képeznek, mintha egy halom frissen kibányászott kőszénbe esne bele az ember, felette a polcon mintegy 30 ezüstgyűrű gurigázik. A következő, akkurátusan élire hajtogatott ruhanemű-kazal Vioráé. Messziről meg lehet ismerni a kivillanó hawaii-ingek színorgiájáról, a „ Free Tibet” feliratú pólókról és a Nemzetközi Tengerimalac Szövetség emblémájával díszített kapucnis pulóverekről. MG holmija zömében farmerszínű ingek-nadrágok-kabátok és alsógatyák szeszélyes keveréke, bőrszíjon fityegő féldrágakődarabokkal és kutyás cikkek kitépett példányaival a zsebekben.

 

A szobák

 

Mindhármunk szobája külön világ, ez természetes. Kálmánnál a hangsúly a gitár-laptop-Metallica-Tankcsapda Szentnégyesség köré csoportosítható, Viora tejtestvérével, Kowalsky Kowával levelezget és Mötley Crue ill. Bon Jovi posztereken nyugtatja álmos orcáját - már amikor alszik, MG szobája pedig érdekes elegye egy állatmenhely és egy franciaágy gyümölcsöző fúziójának, némi Rob Halford-arcképcsarnokkal megbolondítva.

 

A fürdőszoba.

 

Nincs jelentősége. Egy rohadt nagy törülköző, 6-7 borotva, néhány fogkefe, egy másfél kilós fogkrémes ballon és egy demizson tusfürdő a fő látnivalók, plusz szana és széjjel néhány parfüm és bajuszkötő kallódik.

 

Spájz

 

Nincs. Naprakészen étkezünk.

 

Dolgozószobák.

 

Ugyanolyanok. Mindegyikben számítógép ( Kálmánéban 3), asztal, szék, MG-nél plusz ágy és kávéautomata, Vioránál sörhűtő és sólámpa, Kálmánnál erősítő és chips-gyártósor. Szóval, semmi extra.

 

Így élünk.

Szólj hozzá!

Címkék: életünk napjai

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr732127228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása