Segítőink

2011.04.26. 08:00 :: Kultstáb

Sziasztok!

Bizonyára felmerült már Bennetek a kérdés, hogy vajon mi, az a három ember, aki a Hotel Végtelen című műsort vezeti, egyedül birkózunk-e meg a temérdek műsor körüli teendővel. Nem, nem egyedül. Segítők garmadájával rendelkezünk, és most már elég méltatlannak tűnik, hogy szinte sosem esik szó róluk. Idáig, merthogy most éppen ezekről a kollegákról fogunk értekezni.
A legfontosabbak az úgynevezett bizalmiak. Ők a „mindenes” szerepét töltik be, kétóránként cserélve egymást. Fejenként 12 embert alkalmazunk tehát ebben a pozícióban, ami összesen így harminchat fő.
Aztán persze vannak a testőrök, mindegyikünkre négyen - 12 testőr vigyáz ránk a nap bármely szakában. Természetesen a titkárnőket sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, igaz, számuk csekélyebb a fent említett két osztagnál, hiszen titkárnőből mindösszesen hatot alkalmazunk.
Az egyik legfontosabbat még nem említettük, ez pedig a menedzser. Ő az, aki hivatalos ügyeinket intézi, a fellépéseket, a szerződéseket. A befolyó hatalmas pénzeket a pénztárosunk őrzi, aki egyben a szakácsunk is.
Az albérletben (Bp., Kottáner Ilona tér 2.) egy komornyik lesi minden kívánságunkat, de ezt kizárólag a bejárati ajtó előtt teheti meg, hiszen a lakásba csak mi léphetünk be.
A dublőreink külön kasztot képviselnek. Nagyon egyedi arcvonásokkal rendelkezünk, ezért már a toborzásnál lemondtunk arról, hogy olyanokat vegyünk fel dublőrnek, akik hasonlítanak ránk, emiatt tűnhet Nektek úgy, hogy különböző találkozókon rendre más a testsúlyunk, magasságunk, hajszínünk, ésatöbbi.
A rádióműsor alatti személyzetünk száma, összetétele szigorúan bizalmas adat, annyit mondhatunk csak erről, hogy ötven feletti, száz alatti a létszámuk.
Ha a fentieket összegezzük, levonhatjuk bátran a konzekvenciát: bizony, munkánkat elég sokan segítik. És akkor még nem is beszéltünk a sofőrökről, matematikusokról, gruppi-kutatókról. Köszönjük nekik önfeláldozó munkásságukat.

Szólj hozzá!

Címkék: segítőink

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr42751380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása