Ti írtátok - Látogatás a Qlt rádióban

2011.03.08. 08:00 :: Kultstáb

Sziasztok.

Felhívásunkra, melyben megkértünk Titeket, ugyan írnátok nekünk pár sort, érkezett néhány iromány. Ezeket folyamatosan közzétesszük az oldalon, hogy lássátok, nem vagyunk hernyók.

Alant következik Pank írása:

Egy napon elterveztem, hogy meglátogatom a srácokat az új épületben, megnézem magamnak a stúdiójukat és beszélgetek velük kicsit, mert már rég volt ilyenre példa. Így hát egy kedd estén ellátogattam Buda déli részére.
Viora jövendölése szerint negyed tízre terveztem az érkezésem, ám hét perccel előbb ott voltam. Ők is szerencsére, ám Kálmán egyből rám förmedt, hogy képzelem, hogy nyolc percet kések? Így hát - ahogy mindig - sírva-zokogva odarohantam MG-hez és elpanaszoltam neki, hogy a Kálmán bántja a kisebbet, védjen meg. Erre MG üldözőbe vette a már említett úrt, és le akarta rúgni a lábáról. Ám szegény vénember már kissé merevebben mozog, mint hajdanában és akkorát esett, hogy lifttel jött vissza.
Erre a zajra baktatott ki Viora a stúdióból egy lánnyal; enyhe izzadtságszaggal, gyöngyöző homlokkal, kipirult arccal, kissé zavartan. Azt hittük, a fűtés miatt, ám a sebtében felkapkodott ruhák elárulták: Viorán egy félig bekapcsolt melltartó, és babydoll volt a trapéznadrág felett, a hölgy pedig undorodva grimaszolt, amikor rájött, hogy egy négy hónapja mosatlan zoknit sikerült sapka helyett a fejébe húzni.
Kicsit nevetgélve, heherészve közölte Vio, hogy megvan az új mosogató lány... - Ennek értelmezését az olvasókra bízom.
Megfordultam már néhány stúdióban, rádióban, de valahogy mindegyik más. Ez a mostani olyan, mintha egy amatörszínház előtere, vagy öltözője lenne. Vannak játékok, amikkel Kálmán gyermeki énje nem bír betelni, alig bírja ki a beszédblokkokat, amikor el van zárva tőle a műkenyér, az integető Süsü báb, a disznófül és a deguk. Ilyenkor, hogy elterelje figyelmét kint-hagyott játékairól, MG lábát rugdossa az asztal alatt, babrál a fülesével, mereven bámulja a mikrofont, olykor az órát, vagy Viora szemüvegén tükröződő arcképében gyönyörködik. MG adás előtt beküld öt kávét és két doboz fekete Prilukit, így a vérnyomása az egekbe szökell, ezért meg sem érzi, hogy Kálmán rugdossa, mert egyébként is úgy remeg a lába, hogy minden héten újra kell foltozni a padlószőnyeget utána. Nem hiszem, hogy láttátok már a cenzúrázatlan webkamerás képet: valójában MG mostanában meztelenül ül a rádióban, ez neki az új heppje. Ezért van Viorának két monitorja, nem másért. Nehéz két órán keresztül MG szottyadt, ráncos testét nézni két órán keresztül.
Viora teljesen átlagos férfivá lett az elmúlt évek alatt. Elveszítette hosszú haját, felhagyott a fogyókúrával és minden rádiós lányt felvisz a lakására azzal a szöveggel, hogy cserébe lehetnek rádiósok. Miután kifújta magát, leült mellém és kifejtette véleményét a valóság absztrakt realizmusának expresszív kivetüléséről, majd elmesélte, hogy Andy Vajna és Woody Allen jelentkeztek, hogy elkészítenék a Werkfilm újabb részét.
És, hogy a valóságról is beszéljek egy kicsit: A rádió szintje nagyon jó, tetszik a dekor, otthonos a kialakítás, kényelmesek az ülőhelyek. Egy kollégájukkal találkoztam, aki lány létére teljesen felvette a srácok humorérzékét és poénkodtak hosszú időn keresztül. Adáson kívül is ontják a vicceket, persze néha olyat is, amit nem véletlenül adáson kívül mondanak. Jó volt látni őket munka közben, remélem, nem zavartam őket túlzottan - eléggé idegesítő és zavaró tud lenni ugyanis, amikor adás közben valaki (aki nem tartozik az adott rádióhoz) ott sündörög a látótéren belül. Minden esetre köszönöm, hogy ott lehettem, hogy beszélgethettünk és köszi, hogy elvittetek a Kálvin térig, mégha MG nem is veszi fel a versenyt a GPS-szel. :)

Köszönjük Panknak a részletes beszámolót a stúdiólátogatásról, várjuk a további élménybeszámolókat, fiktív sztorikat, mindent, ami a műsorral, vagy velünk kapcsolatos, és megosztanátok másokkal - ez a honlap a Tiétek is.
Ide lehet karcolgatni: hotelvegtelen@radioq.hu

Szólj hozzá!

Címkék: ti írtátok

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr252535296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása