Téli randiöltözékek

2011.01.04. 08:00 :: Kultstáb

Sajnos, még mi sem tudjuk elvitatni azt a szomorú, embertelen, kiábrándító és gyalázatos tényt, hogy eljött a tél. Ez a rettenet ugyan egyszer véget ér, de addig is kénytelenek vagyunk igazodni a természet ezen alantas megnyilvánulásához. Ha már az időjárásban nem leljük semmi örömünket, legalább egymással próbáljunk sikeres kapcsolatot kiépíteni, melynek fontos eleme az első randevú a Kiszemelt Személlyel. Ennek pedig lényeges része az öltözet és egyéb kiegészítők, mellyel felcicomázzuk magunkat abban a reményben, hogy Kiszemeltünknek esztétikai élvezetet nyújtunk a Lényeg előtt, mintegy vizuális pettingként. Nos, nézzük, mi a célszerű és mi a nemigazánjó ebben a témakörben.
Férfiemberek esetében az öltözék nem annyira lényeges, mint a hölgyeknél, de azért náluk sem mindegy, mit vesznek fel, ugyebár. A hideg mindenképpen befolyásolja a férfi ruhatárát, és a célszerűség sok egyéb megfontolást legyőzhet de: sose vegyünk fel pl. olyan kabátot, melyben testünk egy felpuffadt vízilóhullára emlékeztet. Szintúgy kerüljük a dél-amerikai indiánok által kultivált kötött fülessapkát, a bőr pilótaföveget és a múlt század agronómusai által szívesen viselt fekete birkabőr kucsmát. A nem javasolt ruhaneműk közé sorolhatjuk még a nyakon tizenhatszor megcsavart sálat, a piros egyujjas kesztyűt és a mackónadrágot. Ellenpólusként nem ajánlott - szintén esztétikai okokból - a rövid-ujjú bőrkabát, a szandál sízoknival, a csupasz felsőtestre felvett köldökig kigombolt irhabunda (még akkor sem, ha akkora aranyláncunk van, mint egy kútgyűrű), ill. a bermuda térdzoknival és a prémes nyakú atlétatrikó. Ez utóbbi öltözetcsoport egyébként mindenféle mutációkban felfedezhető zenés-táncos szórakozóhelyek magasan kvalifikált férfivendégein, de ezt tekintsük elrettentő példának, ha kérhetek ilyet.
Hölgyek esetében gyakorlatilag bármilyen ruha hordható a téli randin, mert a mohó férfiember vizuális élvezetre vágyik, és ezt a lyányok tudják is. Sőt, ki is használják rendesen. Úgyhogy a mínusz 20 fokban miniszoknyában, rövidnadrágban flangáló nőember nem ritka látvány, általában szilveszterkor tetőzik ez a szép és nemes szokás.
De: első randin a hölgyeknek sem javasolt a bojtos kötött sapka, a bakancs-melegítőnadrág-szoknya kompozíció, a térdig érő kötött pulóver, amely 20-20 centivel lóg túl a kézfejeken. Szintén kerülendő a vastag kötött harisnyanadrág, a stoplis cipő, a skót-kockás szoknya gumicsizmával és az üvegszemű rókából készült boa.
Mivel az első randi gyakran zajlik közös sétálással a hangulatos dermesztően hideg éjszakában, figyeljünk arra, hogy a kiválasztott hölgy gyakran csak úgy engedi megfogni elgémberedett kezét, ha azt a miénkkel együtt a MI zsebünkbe teheti. Ilyenkor a taknyos papírzsebkendők, a bontatlan vagy már egyszer felhasznált óvszerek nem jönnek jól a férfiember másodlagos megítélésében. Úgyszintén a célzsebben ne tartsunk pénzt, mert kínos, amikor elváláskor kérdőre kell vonnunk szívünk potenciális hölgyét mindenféle anyagi szempontok miatt.
Ezek ismeretében randira fel, hölgyeim és uraim.

Szólj hozzá!

Címkék: divat tél

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr722535224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása