Ti írtátok - Kálmán a fán

2010.11.23. 08:00 :: Kultstáb

Sziasztok.

Felhívásunkra, melyben megkértünk Titeket, ugyan írnátok nekünk pár sort, érkezett néhány iromány. Ezeket folyamatosan közzétesszük az oldalon, hogy lássátok, nem vagyunk hernyók.

Alant következik egy ismeretlen hallgatónk írása:

Kálmán a Fán


- Kálmán, gyere le a fáról!
- Nem.
- Gyere már le, Kálmán, két perc és adásban vagyunk!
- Nem megyek le.

Mg kezdte elveszíteni a türelmét; Viorára nézett, aki egykedvűen sóhajtott, és kezét széttárva jelezte, nincs ötlete a probléma megoldására.

- Kálmán! Ne szórakozzál már, gyere le a fáról!
- Nem.
- Gyere le, a Viora sír.
- Nem megyek le.

Viora sírt. Adás előtt mindig elérzékenyült. MG toporzékolt, és gyűlölettel teli pillantásokat vetett fán álló kollégájára. Közben a rádióban az előző műsor utolsó zenéje halkulni kezdett. Másodpercek múlva csend lesz, az pedig felettébb kínos. Két riadt tekintetű technikus dugta ki fejét az ablakon - így pontosan láthatták azt, hogy a Hotel Végtelen stábja már megérkezett, de egyikük a rádió épülete előtti fán áll.

- Kálmán bá, jöjjön le a fáról!

Hiába kérlelték ők is, hajthatatlan maradt. Most már biztosan csend van, ebből óriási balhé lesz a következő stábgyűlésen. A főszerkesztő dühös lesz, a hallgatók csalódottak. Néma csend. Mindenki a másikat nézi, de senki nem tudja, mi van. Blama.

- na MOST hajlandó vagyok lemenni a fáról.

Végül Kálmán lemászott, és faarccal elindult befelé. Viora maga elé morogva követte társait a stúdióba.

- nem igaz, hogy ezt minden héten eljátsszuk…



Köszönjük ismeretlen hallgatónknak, várjuk a további élménybeszámolókat, fiktív sztorikat, mindent, ami a műsorral, vagy velünk kapcsolatos, és megosztanátok másokkal - ez a honlap a Tiétek is.
Ide lehet karcolgatni: hotelvegtelen@radioq.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: kálmán a fán

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr432269493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása