Retrospektíva

2011.01.18. 08:00 :: Kultstáb

A címből kitalálhattátok: igen, retrospektíve múltidézünk. Hanggal, ahogy azt illik. Sokan vagytok, akik évek óta nyomon követitek „munkásságunkat”, de talán Nektek sem árt, ha felelevenítjük pályafutásunk szép csúcs-és / vagy mélypontjait, ahogy tetszik.

Csapjunk is bele a lecsóba, in médiász rés.

Kezdjünk valami ütőssel, amit azóta is emlegettek, színre lép a sátán, egy kedves hallgatónk életében. Egy örök fehér lap marad a történelemben, hogy valójában ki hívta fel Danit, de talán nem is ez a fontos. Elevenítsük csak fel, hallgassuk csak vissza: KATT!

Gábor szép szeretkezési szokásait sokszor boncolgattuk. Az a jó abban, hogy rádióműsor vagyunk, hogy nem csak prózában tudjuk prezentálni a világ fontos dolgait. Sok-sok adásban került elő, állítólag természetfilm-csatornák is érdeklődnek a hanganyagok iránt. KATT!

Ha már természetfilm, akkor lássuk csak, mi a helyzet a legendás tengerimalacokkal. A most következő kis adásrészlet sokra vitte, Kultrajz is született belőle, szoktátok szeretni. Most a kissé bővített verziót készítettük el. KATT!

Persze, senki sem láthatta előre, hogy a vidám kis történet így befut majd. Senki, csak a látnokok. Vagyis akkor nem igaz, hogy senki, önjelölt látnokunk már akadt, igaz, tudománya itt cserbenhagyta, de ettől még ne nézzünk rá úgy, mintha nem lenne az, ami. A Látnok. Rómeó következik. KATT!

Annyit dumálunk, hogy néha becsúszik egy baki. Ez speciel direkt volt. KATT!

Egy olyan adásrészlet következik, amire bátran rámondhatjuk, hogy benne van minden az esszenciából, a hangulatból, korai zsenge éveinkből. KATT!

Béla, a villamosvezető színre lép. A történet előzménye, hogy kaptunk egy sms-t, amiben a kedves hallgató megírta, hogy egy villamoson ül. Kiderült, a szerelvényen nem Ő volt az egyetlen hallgatónk. KATT!

Margó mama elválaszthatatlan része volt a műsornak, mondhatni műsoreleme. A válogatásban így kiemelt helyet kap - hallgassátok! KATT

Végezetül, lezárásképpen, egy pár részlet, ömlesztve, csak úgy. KATT!  KATT!  KATT!

Folytatása következik!

Szólj hozzá!

Címkék: tények partizánbál kezdetek kezdetén retrospektíva

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr962535251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása