Nyári randiöltözékek

2011.07.12. 08:00 :: Kultstáb

Itt a nyár, és ti, drága mindenkimás, a hormonok és egyéb befolyásolhatatlan vegyi folyamatok hatására párt kerestek - már akinek nincs, persze. Néha az is keres, akinek van, de az már nem pár, hanem sor, esetleg full. Mindegy, ez már mélyebb pszichológia, ne menjünk bele. A párkeresés kikerülhetetlen része az első és néhány további randi, amelyre fel szoktak öltözni, egyrészt a törvények, másrészt a józan ész miatt. Ezt fogjuk boncolgatni a következőkben.
A nyári randiöltözet azért előnyösebb a télinél, mert egyrészt jóval kevesebb ruhából áll, másrészt - jól sikerült első randi esetén - hamarabb lehet le,-ill. felkapkodni. Hátránya viszont, hogy azok a külcsínbeli visszásságok, amik csak a nyoszolyán derülnének ki, idő előtt kibukhatnak, csökkentve ezzel esélyünket a potenciális jelöltnél.
Elsőként nézzük a lábbelit. Mivel sokan a melegre való hivatkozással szandálba vagy papucsba bújnak (ez utóbbi - szerintem - még otthon is szörnyű), rögtön kiderülnek lábaink esetleges hiányosságai. Bár a lábgombának nincs kalapja, azért látható. Szintén jól kivehetőek az akkora körmök, amikkel még az ormányos hangyász is meg tudná bontani a termeszvárat. A sarkakon levő golyóálló bőrréteg és a centis repedések pedig óhatatlanul sötét fényt vetnek amúgy kifogástalan külsőnkre. Randira tehát a nyitott cipellő és társai nem javallottak. Bár a magas sarkú cipő igen jól formálja a vádlit, férfiaknak mégis ellenjavallt, mivel komoly félreértésekre adhat okot, amiket nehéz kimagyarázni.
A felsőruházat - nyár lévén - általában könnyű és szellős. A köldökig kigombolt férfiing, szőrös mellkassal és kereszttel/zsilettpengével/dögcédulával azonban anakronisztikus és mindenképpen egyszerű gondolkodásra vall. Még a szőrös mellet kedvelő nők is visszariadnak egy verítékcseppekkel díszített csubakkamellkas láttán, nem beszélve arról, hogy a legyek is rászállnak. Ha feliratos pólóban van a férfiember, nem árt, ha nyelvtudás híján megkéri barátait, ugyan fordítanák le a szöveget, amiben randizni indul, mert nyelveket beszélő hölgyek esetében hülyén jön ki az „ I’m a ripper”, az „ I love boys, too” és az „ Only my mother” feliratú randiruha. Hölgyek esetében nincsenek ilyen problémák, bár a „ Cock-killer” szöveg nem túl jó ómen náluk sem.
Az alsóruházat is fontos. Nők lehetnek nadrágban is, szoknyában is - kinek mi tetszik jobban. Általában a láb milyensége dönti el, mit vesznek fel. Strandlabda nagyságú tomporon mindenképpen előnytelen a sztreccsnadrág, de egyéb megkötés nincs, a férfiak mindenre vevők a cél érdekében. Hímeknél kicsit problémásabb a nadrág milyensége. Akinek szép pipaszár lábai vannak, az kerülje az egészen rövid nadrágot, a könnyű anyagból készült bő gatya pedig egy könnyű szellőtől is rácsavarodhat a lábszárra, ami igen hülyén néz ki, és meglehetősen szerencsétlen külsőt kölcsönöz viselőjének. Amennyiben a férfiember csípőnadrágot vesz fel, figyeljen arra is, hogy egy esetleges leguggolásnál, lehajolásnál látványos kőművesdekoltázst fog produkálni, ami férfinél taszító.
Utolsóként essen szó a napszemüvegről. Nagyon sokan hordják, de a randin illik levenni. Senki sem szeret úgy beszélgetni órákon át, hogy a vele szemben ülő lény olyan benyomást kelt, mint a Cosa Nostra végrehajtója. Ha pedig szétáll a szemünk, és ezt óhajtjuk napszemüveggel leplezni, akkor felesleges az erőlködés. Alatta is szétáll.
Sok sikert.

Szólj hozzá!

Címkék: nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr473011762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása