Életünk napjai - A Tv interjúk

2011.03.22. 08:00 :: Kultstáb

Előfordul néha, hogy a televízió kíváncsi ránk valamiért. Mindig nagy izgalommal készülünk az ilyen eseményekre, érthető módon. Legnagyobb sajnálatunkra olyan még nem volt, hogy házhoz jöttek volna, így a stúdióig nekünk kellett eljutnunk. Ezzel persze sok gond nincs, nade mégis.
Ahogy megérkezünk a helyszínre, Kálmán leroskad, hogy megkezdje a felvételig tartó ülősztrájkját. Nem zavartatja magát, hogy benne ül a díszletben, és hogy mellette tart az élő adás " ő mindenhol otthon érzi magát; ilyenkor vindikálja azt a jogot is, hogy belefolyjon a mellette zajló élő beszélgetésbe. A riporterek kitörő örömmel szokták fogadni a harmincadik demiért kérdését is. Jópofának tartják.
Eközben Mg és jómagam nekikerekedünk, hogy megtaláljuk a gyártásvezetőt, mert beszélni óhajtunk vele. Sajnos ez még nem sikerült egyszer sem, pedig minden sarokba benéztünk, ellenben udvariatlan tv-sek mindig akadályoztak minket " valami olyasmi szöveggel, hogy ne menjünk át a kamerák előtt, mert adás van. Rendszerint hiábavaló kísérletet teszünk arra, hogy megmagyarázzuk nekik, hogy nincs adás, hiszen csak egy óra múlva kezdünk, nyugizzanak.
A nagy mászkálásban kifárad az ember, és mi is. Általában a stúdió környékén szokott lenni egy sminkszoba is, oda vetjük be magunkat, pihenésképpen, az út közben talált pogácsák és italok társaságában. Mivel kópék vagyunk, a sminkkészlet színeit kicsit összekavarjuk, kiegészítve a különböző színű porokat egyéb kémiai anyagokkal, amiket most nem részletezünk. (Emlékszik valaki Gorbacsov állítólagos májfoltjára? " utánunk adott interjút, ugyebár.)
Ahogy közeledik a kezdés, fokozódik a feszültség is. Bárki nyit ránk, rögtön kifaggatjuk, hogy hol találjuk meg a gyártásvezetőt, de azonnal, illetve hogy miket kérdeztek bent, és tudta-e rá a választ; meg hogy milyen hangulatban van a riporter, sokakat meghúzott-e már, satöbbi.
Végül csak eljutunk odáig, hogy mi következünk " félelemtől reszketve indulunk a kamerák elé, hogy aztán könnyedén és viccelődve essünk túl az interjún. Könnyek között búcsúzunk, kezet fogunk a gyártásvezetővel, és indulunk is utunkra " így adunk interjút mi.

Szólj hozzá!

Címkék: tv életünk napjai

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvegtelen.blog.hu/api/trackback/id/tr382544551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása